Goodbye Volcano High uitgesteld naar 2022

Goodbye Volcano High uitgesteld naar 2022

Goodbye Volcano High is uitgesteld naar 2022. Het spel had eigenlijk dit jaar uit moeten komen.

Dat heeft ontwikkelaar KO_OP aangekondigd. Een precieze relreasedatum is er nog niet. Volgens de ontwikkelaar wordt het verhaal van de game op de schop genomen. Dat, in combinatie met de problemen rondom het coronavirus, ligt ten grondslag aan het uitstel.

Goodbye Volcano High draait om een achttienjarige, non-binaire dinosaurus die zich druk maakt om typische tienerzaken. Maar na het afstuderen komen er opeens serieuzere kwesties op diens pad, waaronder het leven in een veranderende samenleving en het aangaan van een romance. In hoeverre het aangepaste verhaal de bovenstaande synopsis nog in ere houdt, is niet bekend. Hier gaat de ontwikkelaar wel dieper in op de uitdagingen die komen kijken bij het vertellen van een dergelijk verhaal.

Goodbye Volcano High staat gepland voor een release op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Hieronder is de vorig jaar verschenen onthullingstrailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van mij mag deze game uitgesteld worden tot in het oneindige. woke snowflake onzin. Dat het verhaal herschreven moet worden om dat heel twitter de schrijver cancelde vanwege een sexueel artikel op Kotaku geeft wel aan dat de exe/binairies van deze game lekker ... non-binair ... mag blijven wat mij betref.

0

Aanbevolen voor jou