Nieuws
Golf Club: Wasteland

Golf Club: Wasteland aangekondigd

Golfen op een post-apocalyptische aarde

Geschreven door Michel Musters op
De unieke platformer Golf Club: Wasteland is gisteren aangekondigd.

De game wordt ontwikkeld door Demagog Studio en uitgegeven door Untold Tales. Het is een tweedimensionale puzzel-platformer dat zich afspeelt op een post-apocalyptische aarde, waar een golfer genaamd Charley naar terugkeert nu het grootste gedeelte van de mensheid is uitgeroeid. 

De aarde bestaat nu louter uit golfbanen voor rijke kolonisten van Mars. Spelers moeten proberen de golfbal door levels heen te slaan en allerlei obstakels te vermijden. Elke golfbaan vertelt een verhaal over wat er op aarde is gebeurd. Ondertussen is er een radiostation vanuit Mars te horen, waarop hits worden gedraaid die mensen met nostalgie voor de jaren 20 van deze eeuw moeten aanspreken.

Golf Club: Wasteland heeft drie verschillende modi. In Story Mode wordt het verhaal verteld terwijl de verschillende golfbanen worden bezocht, in Challenge Mode moeten spelers proberen onder het gemiddelde aantal slagen (par) van de verschillende parcoursen te blijven en Iron Mode is bedoeld voor de meest ervaren golfers.

Ergens in augustus moet Golf Club: Wasteland verschijnen op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Elke digitale editie van de game wordt geleverd met een digitale soundtrack en een virtuele graphic novel over Charley. Later deze maand komt er een demo op Steam uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Driedimensionale retroplatformer Frogun onthuld 'Ratchet & Clank: Rift Apart zonder crunch ontwikkeld'
0

Reacties op: Golf Club: Wasteland aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.