GoldenEye 007 komt aanstaande vrijdag uit op Switch en Xbox

GoldenEye 007 komt aanstaande vrijdag uit op Switch en Xbox

De heruitgave van GoldenEye 007 verschijnt aanstaande vrijdag op Nintendo Switch en Xbox-consoles uit.

Dat hebben Nintendo en Microsoft aangekondigd. Het was al bekend dat het spel opnieuw uitgegeven ging worden op moderne consoles, maar een releasedatum was tot vandaag nog niet bekend.

Op Nintendo Switch kunnen alleen mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement en uitbreidingspakket GoldenEye 007 spelen. De game verschijnt namelijk op de Nintendo 64-app. Op Xbox-consoles kunnen mensen met een Game Pass-abonnement aan de slag met de shooter. Ook mensen die Rare Replay hebben kunnen het spel vrijdag kosteloos downloaden.

De Switch- en Xbox-versies van de heruitgave verschillen van elkaar. GoldenEye 007 via Switch Online is een overzetting van de N64-games zonder extra toeters of bellen, maar met een online multiplayer voor maximaal vier spelers. De Xbox Game Pass-versie wordt opgepoetst en heeft een 4k-resolutie, verbeterde framerate en achievements, maar alleen lokale multiplayer.

GoldenEye 007 verscheen in 1997 op de Nintendo 64 en is gebaseerd op de James Bond-film GoldenEye. De game stond bekend om de voor die tijd realistische schietactie. Naast een campagne bevatte het spel ook een lokale multiplayermodus voor vier spelers, die gretig aftrek vond. Hieronder zijn nieuwe trailers te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow een Rom!! hype!

0
test

Deze zou toch worden toegevoegd aan de Rare Replay collectie? want dan ga k m vrijdag weer eens spelen!

0

Aanbevolen voor jou