Nieuws
Super Smash Bros. Ultimate

Golden Sun-item ontdekt in Smash Bros. Ultimate-video

Bevestiging van Isaac in Smash?

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Op Twitter is er een item ontdekt die verscheen in een recente video ter promotie van Super Smash Bros. Ultimate. Een oplettende kijker plaatste een screenshot van het item uit de Golden Sun-franchise op Twitter.

In de video wordt het zogenoemde Growth-item getoond van de Growth Psynergy series. Dit is een item uit de Golden Sun-franchise. Met het verschijnen van het item ontstaan er vragen over ander nog niet bevestigde content voor Super Smash Bros. Ultimate.

Dat het om een Golden Sun-item gaat is vooral merkwaardig doordat eerder deze week nieuwe personages uitgelekt leken te zijn voor de nieuwe game. Eén van deze nieuwe geruchte personages was Isaac uit de Golden Sun-franchise. In onderstaande tweet is het bewuste Growth Psynergy-item terug te vinden tijdens een Super Smash Bros. Ultimate-tour waar een screenshot is gemaakt van het item dat één seconde in beeld verschijnt.

Momenteel heeft Nintendo nog niet gereageerd op de geplaatste screenshot. Daarnaast heeft het ook nog niets bevestigd rondom de lek van de nieuwste personages, waar Isaac deel van uitmaakt.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar onthult details soundtrack Red Dead Redemption 2 Vr Vrijdag: Kan vr eigenlijk wel zonder de pc?
2

Reacties op: Golden Sun-item ontdekt in Smash Bros. Ultimate-video

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 26 oktober 2018 16:37
  Zou ook als dlc kunnen komen, vaak stoppen ze smash altijd vor met items van verschillende games maar dat wil niet altijd zeggen dat er speelbare personages van komen.
  Maar misschien dat het er later bij kan komen in de vorm van dlc. Nintendo kennende krijg je dan vrij veel waar voor je geld.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  NintendOwnd

  • 27 oktober 2018 06:41
  Oh man als er een nieuwe editie van Golden Sun komt op de Switch word ik gek, by far mijn favoriete spel op de Gameboy Advance

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.