Door Fable 2 te reserveren of 800 Microsoft Points te betalen, krijg je de Fable 2 Pub Games, een verzameling mini-games waarmee je geld kunt verdienen (of verliezen) om het vervolgens in Fable 2 op te maken.

Het gaat hier om Fortune's Tower, een draaischrijf die je op het goede moment moet stoppen, Spinnerbox, een ouderwetse gokkast, en Keystone, een soort mix tussen roulette en dobbelen. Let wel: deze minigames krijg je, ook al reserveer je Fable 2 niet of betaal je geen Microsoft Points, gratis als je de game uiteindelijk in de winkels koopt. Dit is echter een manier om voor je het spel begint als platzakke avonturier alvast wat virtueel geld op te sparen. Je kunt de Pub Games in augustus, twee maanden voor de lanceerdatum van Fable 2, downloaden mits je aan bovengenoemde voorwaarden voldoet.

De inhoud van de Collector's Edition van Fable 2 is ook nog eens bekend gemaakt. Voor een vermoedelijke 80 euro krijg je een Hobbe figuurtje, een bonus-disc met een filmpje waarin de ontwikkeling van Fable 2 uit de doeken wordt gedaan, extra in-game content waar vooralsnog niets over bekend is en een Xbox LIVE trial van een maand.

Met dank aan Laafje en Lud0v1c voor het melden van dit nieuws.