GOG.com introduceert Games in Development | Gamer.nl

GOG.com introduceert Games in Development | Gamer.nl

Gamesite GOG heeft Games in Development in het leven geroepen. Deze nieuwe service biedt spelers een aantal games die nog in ontwikkeling zijn - uitgekozen door The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. 

GOG geeft aan dat spelers bij Games in Development gebruik kunnen maken van een restitutie wanneer zij niet tevreden zijn met de game. Dit kan binnen twee weken na aankoop worden gedaan. “Het maakt niet uit of je technische problemen hebt, of dat je vindt dat het spel niet bij je past of nog niet goed genoeg is: alle games onder Games in Development kunnen binnen twee weken na aanschaf worden gerestitueerd.”

Daarnaast kunnen spelers middels GOG Galaxy de updates van de spellen handmatig beheren. Dit betekent dat spelers op elk willekeurig punt terug kunnen keren naar een eerdere versie van de game. “Deze feature zorgt ervoor dat je terug kunt naar een eerdere versie van de game, voor het geval een update het spel breekt of ongewenste veranderingen toepast.”

De eerste vijf spellen die onder de Games in Development-dienst vallen, zijn Starbound, Ashes of the Singularity, Project Zomboid, TerraTech en The Curious Expedition. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou