‘Goede State of Play vindt plaats in maart’

‘Goede State of Play vindt plaats in maart’

PlayStation schijnt in maart een State of Play uit te zenden die bronnen al de ‘goede State of Play’ noemen. Mogelijk betekent dat dat er weer meerdere spellen besproken worden.

Eerder deze maand zond PlayStation een State of Play uit die volledig in het teken stond van racegame Gran Turismo 7. Het leek er even op alsof de Japanse consolegigant het daarbij zou houden, maar nu lijkt het er toch op dat er in maart weer een op de planning staat.

Onder andere Nick Baker van XboxEra claimt dat. Hij zegt dat het “de goede State of Play” is, wat waarschijnlijk betekent dat de presentatie niet om één game draait en weer meerdere PlayStation-titels in de schijnwerpers zet.

Aangezien PlayStation zijn releaseplannen voor 2022 al meerdere malen verduidelijkt heeft, lijkt het er niet op dat er nog grote aankondigingen gedaan worden voor dit jaar. Mogelijk bevat de State of Play alvast aankondigingen voor 2023 en aankondigingen en trailers voor al eerder bevestigde spellen die dit jaar uit moeten komen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik verwacht toch dat Sony rond e3 tijd beetje met hun nieuws komt kwa nieuwe games, misschien dat ze in maart wat gaan vertellen over project Spartacus.

0

@hulstpower zal jij of ik dan gelijk krijgen in maart ?

0
test

@Roy36NL als geen datum noemen in maart voor god of war t komt ie niet denk ik, noemen ze de datum dan heb jik gelijk maar als ze zeggen we proberen hem dit jasr nog uit te brengen zoals ze bij horizon deden dan zie ik echt 2023. Maar zoqls ik al zei ik hoop dat ik het mis heb want zelda, gears en god of war zijn mij fav games. Dus how eerder hoe beter.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou