Godzilla beukt zich een weg naar de GameCube | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Godzilla game die er in de begindagen van de Dreamcast op de markt was, was bar slecht. Toch heeft Infogrames besloten om Godzilla nogmaals te laten vechten, ditmaal op de GameCube.

De game gaat 'Godzilla: Destroy All Monsters Melee' heten, en bied de gamer een vechtpartij tu en de verschillende Gozilla's. Zo zal je kunnen gaan spelen met Mothera, King Ghidora en Mecha Godzilla. Naast het simpele beukwerk moet je ook oppa en dat het 'mensenleger' zich niet tegen je keert. Verniel je namelijk teveel gebouwen in de omgeving, zal het leger je doormiddel van tanks, helicopters en bommenwerpers omver proberen te krijgen. Geheel in Godzilla-stijl kun je al deze legervoertuigen natuurlijk ook platstampen of uit de lucht slaan.

There are 10 arenas in the game, including San Francisco, Seattle, Tokyo, and Monster Island. Each location will have plenty of small details, ranging from cars and trucks scurrying along the road to functioning traffic lights. If players happen to smash buildings or any other objects in these locations, they can use pieces of the rubble as a weapon against their opponents. Natuurlijk gaat deze Godzilla game ook een multiplayer optie kennen. Met maximaal vier spelers tegelijkertijd kun je er een flink beuk-feest van maken. Naast dat, is er is er ook een multiplayer 'destruction mode'. Hierin is het de bedoeling om binnen de gegeven tijd zoveel mogelijk vierkante meter stad te vernielen. Wie de meeste vierkante meter vernield heeft, wint.

Voor meer Godzilla screenies klik je hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou