Nieuws
God of War PC

God of War was vorige week de bestverkochte game op Steam

Sony zal in zijn nopjes zijn

Geschreven door Michel Musters op
God of War was afgelopen week de bestverkochte game op Steam.

De van origine PlayStation 4-game kwam vorige week op Steam uit en blijkt dus succesvol. Het spel verkocht daarbij meer dan de pc-versie van Monster Hunter Rise, die ook vorige week uitkwam. Dat blijkt uit gegevens van SteamDB.

Afgelopen weekend bleek al dat God of War de meest succesvolle PlayStation-game op Steam tot nu toe is. Het spel is populairder dan Days Gone en Horizon Zero Dawn rond lancering.

De pc-versie van God of War is ontwikkeld door de Canadese studio Jetpack Interactive, maar Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van de PS4-versie van God of War, hielp een handje mee.

Gamer.nl recenseerde de pc-versie van het spel: "God of War eindelijk op pc kunnen spelen is machtig, maar selecte keuzes laten het lijken alsof Kratos met tegenzin uitgeleend wordt. Technisch gezien is de port alleszins geslaagd, maar het wil nergens meer doen dan wat strikt noodzakelijk is. Met hedendaagse pc’s kan zo veel meer — denk aan een riante fotomodus of bredere besturingsmogelijkheden — maar afgezien van een paar visuele aanpassingen wordt veel potentie voor een voorbeeldige port ontweken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Sunset Overdrive-ontwikkeling was belangrijk voor de Spider-Man-games Danganronpa: Trigger Happy Havoc staat plotseling op Xbox Game Pass
1

Reacties op: God of War was vorige week de bestverkochte game op Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Liquidshake

    • 18 januari 2022 13:33
    Misschien is het niet zo handig om de review bij ieder artikel van gow te benoemen. Deze is niet echt reflecterend voor de huidige staat van de game. Uit meerdere technische reviews is te concluderen dat het spel als een huis staat

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.