God of War was vorige week de bestverkochte game op Steam

God of War was vorige week de bestverkochte game op Steam

God of War was afgelopen week de bestverkochte game op Steam.

De van origine PlayStation 4-game kwam vorige week op Steam uit en blijkt dus succesvol. Het spel verkocht daarbij meer dan de pc-versie van Monster Hunter Rise, die ook vorige week uitkwam. Dat blijkt uit gegevens van SteamDB.

Afgelopen weekend bleek al dat God of War de meest succesvolle PlayStation-game op Steam tot nu toe is. Het spel is populairder dan Days Gone en Horizon Zero Dawn rond lancering.

De pc-versie van God of War is ontwikkeld door de Canadese studio Jetpack Interactive, maar Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van de PS4-versie van God of War, hielp een handje mee.

Gamer.nl recenseerde de pc-versie van het spel: "God of War eindelijk op pc kunnen spelen is machtig, maar selecte keuzes laten het lijken alsof Kratos met tegenzin uitgeleend wordt. Technisch gezien is de port alleszins geslaagd, maar het wil nergens meer doen dan wat strikt noodzakelijk is. Met hedendaagse pc’s kan zo veel meer — denk aan een riante fotomodus of bredere besturingsmogelijkheden — maar afgezien van een paar visuele aanpassingen wordt veel potentie voor een voorbeeldige port ontweken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou