Nieuws
God of War

God of War-regisseur hint naar verhaal in vervolg

'Ontmoeting tussen Faye en Kratos moet wat betekenen'

Geschreven door Cody van den Bogert op
In een gesprek met PlayStation Access lijkt Cory Barlog, regisseur van God of War, te hinten naar het verhaal in een vervolg van de PS4-game.

Barlog bespreekt meerdere onderwerpen in het interview. Zo wordt er gesproken over de inspiratie achter het verhaal en het ontwikkelproces. Het interessantste uit het interview zijn wellicht de subtiele opmerkingen die de man maakt. Deze lijken namelijk te hinten naar een volgend God of War-deel.

PlayStation Access is een Brits YouTube-kanaal dat zich verdiept in PlayStation-content. Het officiële kanaal van Sony wordt ook gebruikt om nieuwe PlayStation-games te presenteren. Barlog bespreekt in zijn gesprek met PlayStation Access verschillende verhaalelementen die hij graag verder verkent. Zo gaat hij in op een vraag over de vrouw van Kratos, Faye. Barlog vertelt dat dit één van de onderwerpen is die hij wilde verkennen in deze generatie God of War. Daarvoor moest er echter eerst een mythologie rondom de moeder van Atreus worden gecreëerd.

"Het verhaal van de ontmoeting tussen Faye en Kratos. Dat betekent een stuk minder wanneer je niks van de toekomst van de twee weet, toch? De ontmoeting moet iets losmaken. Het verhaal dat we nu hebben gebracht zorgt ervoor dat er veel meer kracht achter het personage van Faye zit", vertelt de regisseur.

Of hij hier expliciet doelt op een volgend spel die deze ontmoeting vertoont, is onduidelijk. Het feit dat zulke zaken in het hoofd van de regisseur rondspoken, is in elk geval een goed teken.

Liefhebbers kunnen het complete interview hieronder bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: Escape from Tarkov en Hell Let Loose met Tjeerd, Lucas en Martin Pro Hearthstone-speler steunt nog steeds Hong-Kong-protesten
1

Reacties op: God of War-regisseur hint naar verhaal in vervolg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    poklaan

    • 25 januari 2020 23:16
    Benieuwd of Cory überhaupt de game wel gaat regisseren, hij heeft zelf al een flinke tijd terug aangegeven dat hij het liefst de regie in handen van iemand anders wilt hebben voor elk vervolg, en hij wou ook z'n eigen nieuwe IP maken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.