God of War-regisseur hint naar verhaal in vervolg

God of War-regisseur hint naar verhaal in vervolg

In een href="https://www.youtube.com/watch?v=5qPMpFXGvA4" rel="noopener noreferrer" target="_blank">gesprek </a>met PlayStation Access lijkt Cory Barlog, regisseur van God of War, te hinten naar het verhaal in een vervolg van de PS4-game.

Barlog bespreekt meerdere onderwerpen in het interview. Zo wordt er gesproken over de inspiratie achter het verhaal en het ontwikkelproces. Het interessantste uit het interview zijn wellicht de subtiele opmerkingen die de man maakt. Deze lijken namelijk te hinten naar een volgend God of War-deel.

Watch on YouTube

is een Brits YouTube-kanaal dat zich verdiept in PlayStation-content. Het officiële kanaal van Sony wordt ook gebruikt om nieuwe PlayStation-games te presenteren. Barlog bespreekt in zijn gesprek met PlayStation Access verschillende verhaalelementen die hij graag verder verkent. Zo gaat hij in op een vraag over de vrouw van Kratos, Faye. Barlog vertelt dat dit één van de onderwerpen is die hij wilde verkennen in deze generatie God of War. Daarvoor moest er echter eerst een mythologie rondom de moeder van Atreus worden gecreëerd.

"Het verhaal van de ontmoeting tussen Faye en Kratos. Dat betekent een stuk minder wanneer je niks van de toekomst van de twee weet, toch? De ontmoeting moet iets losmaken. Het verhaal dat we nu hebben gebracht zorgt ervoor dat er veel meer kracht achter het personage van Faye zit", vertelt de regisseur.

Of hij hier expliciet doelt op een volgend spel die deze ontmoeting vertoont, is onduidelijk. Het feit dat zulke zaken in het hoofd van de regisseur rondspoken, is in elk geval een goed teken.

Liefhebbers kunnen het complete interview hieronder bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd of Cory überhaupt de game wel gaat regisseren, hij heeft zelf al een flinke tijd terug aangegeven dat hij het liefst de regie in handen van iemand anders wilt hebben voor elk vervolg, en hij wou ook z'n eigen nieuwe IP maken.

0

Aanbevolen voor jou