Nieuws
God of War Ragnarok

God of War Ragnarök-studio werkt aan 'veel verschillende dingen'

Ragnarök-regisseur wil heel zijn leven wel aan God of War werken

Geschreven door Michel Musters op
Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van God of War en het pas verschenen God of War Ragnarök, werkt op dit moment aan "veel verschillende dingen".

Dat laat Cory Barlog, de creative director van de Sony-studio, weten aan LA Times. De studio zou op dit moment "verspreid zijn over een hoop verschillende dingen", al geeft hij geen specifieke details.

Santa Monica Studio is niet alleen verantwoordelijk voor de God of War-franchise, het heeft ook de 'External Development'-divisie in huis, dat allerlei andere Sony-studio's helpt met de ontwikkeling en het uitgeven van (indie)games. Denk aan Journey van Thatgamecompany, The Order 1886 van Ready at Dawn en The Unfinished Swan van Giant Sparrow.

Het is niet bekend of Santa Monica Studio plannen heeft voor een nieuwe God of War-game. Duidelijk is in ieder geval dat met het pas uitgekomen God of War Ragnarök de Noordse saga is geconcludeerd. 

Eric Williams, de regisseur van Ragnarök, geeft in het interview in ieder geval aan dat hij er geen problemen mee heeft om heel zijn leven God of War-spellen te maken. "Iemand van een andere studio wilde mij weghalen (bij Santa Monica Studio). Ze vroegen mij of ik de rest van mijn leven bekend wilde staan als de God of War-kerel. Ja, dat wil ik eigenlijk wel."

De pas uitgekomen PS5- en PS4-game scoorde een 9 op Gamer.nl: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste pc-deals van de week Nvidia onthult RTX 4070 Ti waarschijnlijk op CES 2023
2

Reacties op: God of War Ragnarök-studio werkt aan 'veel verschillende dingen'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Snoop213

  • 17 november 2022 13:36
  Hoop op een nieuw singleplayer IP.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 17 november 2022 17:42
  Cory zal wel al een tijdje bezig zijn met een nieuwe IP of tenminste iets wat niet God of War is, en ze zullen vast en zeker op z'n minst bezig zijn met de eerste ideeen voor de volgende God of War.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.