God of War Ragnarök-studio werkt aan 'veel verschillende dingen'

God of War Ragnarök-studio werkt aan 'veel verschillende dingen'

Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van God of War en het pas verschenen God of War Ragnarök, werkt op dit moment aan "veel verschillende dingen".

Dat laat Cory Barlog, de creative director van de Sony-studio, weten aan LA Times. De studio zou op dit moment "verspreid zijn over een hoop verschillende dingen", al geeft hij geen specifieke details.

Santa Monica Studio is niet alleen verantwoordelijk voor de God of War-franchise, het heeft ook de 'External Development'-divisie in huis, dat allerlei andere Sony-studio's helpt met de ontwikkeling en het uitgeven van (indie)games. Denk aan Journey van Thatgamecompany, The Order 1886 van Ready at Dawn en The Unfinished Swan van Giant Sparrow.

Het is niet bekend of Santa Monica Studio plannen heeft voor een nieuwe God of War-game. Duidelijk is in ieder geval dat met het pas uitgekomen God of War Ragnarök de Noordse saga is geconcludeerd. 

Eric Williams, de regisseur van Ragnarök, geeft in het interview in ieder geval aan dat hij er geen problemen mee heeft om heel zijn leven God of War-spellen te maken. "Iemand van een andere studio wilde mij weghalen (bij Santa Monica Studio). Ze vroegen mij of ik de rest van mijn leven bekend wilde staan als de God of War-kerel. Ja, dat wil ik eigenlijk wel."

De pas uitgekomen PS5- en PS4-game scoorde een 9 op Gamer.nl: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Cory zal wel al een tijdje bezig zijn met een nieuwe IP of tenminste iets wat niet God of War is, en ze zullen vast en zeker op z'n minst bezig zijn met de eerste ideeen voor de volgende God of War.

0

Aanbevolen voor jou