God of War: Ragnarök is zo'n veertig uur lang

God of War: Ragnarök is zo'n veertig uur lang

Spelers kunnen zo'n veertig uur aan God of War: Ragnarök besteden.

Dat meldt Insider-Gaming. Het hoofdverhaal zou zo'n twintig uur beslaan, met nog zo'n twintig uur aan zijactiviteiten om aan te besteden. Van de twintig uur die voor het hoofdverhaal nodig zijn, zouden zo'n drieënhalf uur bestaan uit tussenfilmpjes. Daarbij wordt wel benadrukt dat dit om schattinen gaat en dat het voor spelers kan verschillen.

De bovengenoemde tijden betekenen dat God of War: Ragnarök iets groter is dan het in 2018 verschenen God of War. De hoofd- en zijmissies uit die game worden in gemiddeld 32 uur uitgespeeld. Het hoofdverhaal lijkt ongeveer even lang in beide spellen.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Er komt ook een speciale DualSense-controller te koop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie lengte toch viind ik persoonlijk langer hoeft van mij echt miet.

0
test

Had misschien iets langer verwacht. Maar er zullen wel meerdere grote bossfights in deze game zitten aangezien dit de afsluiter is van de Noordse mythologie. Dat was eigenlijk ook de reden dat ik dacht dat dit spel groter was.

0

Aanbevolen voor jou