God of War Ragnarök is elf miljoen keer verkocht

God of War Ragnarök is elf miljoen keer verkocht

God of War Ragnarök is in de eerste drie maanden van release ongeveer elf miljoen keer verkocht.

Dat heeft Santa Monica Studio aangekondigd. "We zijn enorm vereerd dat God of War Ragnarök ongeveer elf miljoen keer is verkocht. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze fans, dus bedankt dat jullie deze reis met ons hebben afgelegd!"

God of War Ragnarök verscheen op 9 november op PlayStation 5 en PlayStation 4. De eerste week van release verbrak de game meteen een record en werd het uitgeroepen tot de snelst verkochte Sony-game tot dusver, met 5,1 miljoen verkocht exemplaren.

Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie cijfers, wat heeft horizon forbiden West eigenlijk gedaan? Kan me niet herinneren of Sony die ooit bekend heeft gemaakt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 maar dat is altijd al zo beetje geweest, meeste gamers op ps is of free to play games of 3rd party games. Kijk eens naar ps4 dat is wat user base van 120 miljoen plus ofzo en hun best verkochte game is 30 miljoen met pc. Dan weet je wat het meeste op ps speelt. Maar God off war moet je ook aanspreken het is samen met uncharted mij fav serie op de ps.

0
test

@Snoop213 11 miljoen x 40 euro is 440 miljoen omzet. Kan me niet voorstellen dat die game 440 miljoen euro gekost heeft om te maken. Dus er zal best wat winst gemaakt worden. Ik ga hem ook kopen maar heb geen tijd nu en is single player game dus.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou