Jetpack Interactive ontwikkelt pc-versie van God of War

Jetpack Interactive ontwikkelt pc-versie van God of War

Niet Santa Monica Studio maar Jetpack Interactive is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van God of War op pc.

Dat heeft Sony Interactive Entertainment bevestigd aan Arstechnica. Vorige week werd aangekondigd dat de in 2018 verschenen PlayStation 4-game God of War naar pc komt, maar toen was nog niet bekend wie de ontwikkeling op zich nam.

Nu blijkt dat het om Jetpack Interactive gaat, een Canadese studio die vooral bekend staat om het overzetten van games en andere ontwikkelaars ondersteunt bij het maken van spellen. De studio heeft eerder onder andere gewerkt aan de pc-versie van Dark Souls 2, diverse NBA Live-games en Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van de oorspronkelijke God of War-game, overziet de ontwikkeling van de pc-versie wel.

God of War verscheen oorspronkelijk in april 2018 op PlayStation 4 en is sinds augustus 2021 al 19,5 miljoen keer verkocht. Santa Monica Studio werkt ondertussen aan vervolg God of War: Ragnarok, dat in 2022 op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

Sony brengt met steeds meer regelmaat PlayStation-games uit op pc, al gaat het vaak wel om games die al enkele jaren op PlayStation-consoles uit zijn. Eerder bracht het bedrijf Horizon Zero Dawn en Days Gone uit. Ergens volgend jaar moeten ook Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy op pc uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kijk dat zou wat zijn.. Kratos met een jetpack..

0

Aanbevolen voor jou