Nieuws
God of War

God of War: The Card Game nu te koop

Speel met jouw favoriete God of War-helden

Geschreven door Cody van den Bogert op
De makers van God of War introduceren een nieuwe manier om de avonturen van Kratos en Atreus te beleven. De ontwikkelaar komt namelijk met een God of War-kaartspel.

In het God of War-kaartspel kruipen spelers in de huid van de Norns, dit zijn krachtige mythische wezens en de bedoeling is dat zij Ragnarok voorkomen voordat dit plaatsvindt. Norns dienen gebruik te maken van een combinatie van helden en missies om het verhaal tot een goed einde te brengen. Spelers moeten een zo goed mogelijk deck creëren om op deze manier monsters en vijanden te verslaan. Elk monsters bestaat uit een mozaïek aan kaarten en zijn erg sterk.

Een potje God of War: The Card Game duurt ongeveer 90 minuten en kan tot en met 4 spelers worden gespeeld. Spelers kunnen kiezen uit verschillende Norns; Kratos, Atreus, Freya, Midir en nog vele anderen. Spelers kunnen hun deck zelf aanpassen naar hun eigen speelstijl, op deze manier wordt er voor iedereen een gepersonaliseerde ervaring gecreëerd.

God of War: The Card Game is ontwikkeld door CMON Studios; deze ontwikkelaar heeft in het verleden bordspellen als Zombicide en Rising Sun gemaakt. Bovendien heeft de studio een kaartspel van Bloodborne gemaakt en is het dus geen vreemde in het omzetten van een game naar een kaartspel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett Luigi’s Mansion 3 is geestig maar spookt niet na
0

Reacties op: God of War: The Card Game nu te koop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.