God of War: The Card Game nu te koop

God of War: The Card Game nu te koop

De makers van God of War introduceren een nieuwe manier om de avonturen van Kratos en Atreus te beleven. De ontwikkelaar komt namelijk met een God of War-kaartspel.

In het God of War-kaartspel kruipen spelers in de huid van de Norns, dit zijn krachtige mythische wezens en de bedoeling is dat zij Ragnarok voorkomen voordat dit plaatsvindt. Norns dienen gebruik te maken van een combinatie van helden en missies om het verhaal tot een goed einde te brengen. Spelers moeten een zo goed mogelijk deck creëren om op deze manier monsters en vijanden te verslaan. Elk monsters bestaat uit een mozaïek aan kaarten en zijn erg sterk.

Een potje God of War: The Card Game duurt ongeveer 90 minuten en kan tot en met 4 spelers worden gespeeld. Spelers kunnen kiezen uit verschillende Norns; Kratos, Atreus, Freya, Midir en nog vele anderen. Spelers kunnen hun deck zelf aanpassen naar hun eigen speelstijl, op deze manier wordt er voor iedereen een gepersonaliseerde ervaring gecreëerd.

God of War: The Card Game is ontwikkeld door CMON Studios; deze ontwikkelaar heeft in het verleden bordspellen als Zombicide en Rising Sun gemaakt. Bovendien heeft de studio een kaartspel van Bloodborne gemaakt en is het dus geen vreemde in het omzetten van een game naar een kaartspel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou