God of War is mogelijk een van de PlayStation Plus-games van juni

God of War is mogelijk een van de PlayStation Plus-games van juni

De PlayStation Plus-games van juni zijn mogelijk uitgelekt, en het in 2018 verschenen God of War is er volgens de geruchten één van.

De Spaanse website Areajugones heeft melding gemaakt van de mogelijke PlayStation Plus-games die in juni beschikbaar komen. Het gaat naast God of War ook om Nickelodeon All-Star Brawl en Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Vooralsnog heeft Sony de PS Plus-games van juni niet officieel bevestigd.

Als God of War daadwerkelijk een van de PlayStation Plus-games van juni is, dan is dit vooral in het voordeel van PlayStation 4-eigenaren. Mensen die een PlayStation 5 hebben, kunnen namelijk de PlayStation Plus Collection claimen, een verzameling van PS4-games waar God of War onderdeel van uitmaakt.

Op 23 juni moet het vernieuwde PlayStation Plus in Europa beschikbaar komen. Ondanks dat deze dienst twee hogere 'tiers' bevat met klassieke PlayStation-games, kunnen abonnees van de laagste tier maandelijks alsnog een paar gratis te claimen games verwachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

en welke games nog meer?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Tof voor de paar mensen die deze parel niet hebben mogen spelen doordat ze het geld niet voor de game hebben of twijfelen maar de echte liefhebber of ps5 eigenaar heeft deze al in bezit. Maar goed alles wat je 'krijgt' van sony is mooi meegenomen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou