Sony geeft tips voor geavanceerde vechtmoves in God of War | Gamer.nl

Sony geeft tips voor geavanceerde vechtmoves in God of War | Gamer.nl

PlayStation heeft een video vrijgegeven waarin een kwartier lang tips worden gegeven om het vechtsysteem in God of War goed onder de knie te krijgen.

Vincent Napoli en Mihir Sheth van Sony Santa Monica vertellen hoe het vechtsysteem in God of War precies in elkaar steekt en geven een aantal tips en tricks.

Voor de video zijn er al verschillende vaardigheden ontgrendeld die spelers normaal vrijspelen naarmate de game vordert. Er wordt onder andere uitgelegd hoe spelers het beste verschillende soorten vijanden moeten benaderen en ontwijken. Spelers kunnen bijvoorbeeld rollen om een aanval te ontwijken, maar dan gaat de combo wel verloren. Door opzij te stappen en gelijk door te gaan met aanvallen kunnen spelers hun combo voortzetten om zo sneller een finishing-move uit te voeren en de Spartan Rage sneller te vullen.

Naast deze strategieën worden er ook vele andere tips gegeven. Zo lichten Napoli en Sheth toe hoe spelers het beste hun runic attacks kunnen instellen.

Grotere tekst

Een update voor God of War is uitgebracht waardoor de grootte van de tekst kan worden aangepast. Er waren namelijk veel fans die klachten hadden dat de tekst toch net iets te klein was. Nu kunnen spelers de tekstgrootte aanpa en in het menu onder het tabje 'Acce ibility'.

Lees ook 'Wat openwereldgames moeten leren van God of War' waarin Gamer.nl-redacteur Erik Nu elder uitlegt waarom God of War een goede les kan zijn voor AAA-games met een grote open wereld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou