Nieuws
God of War

Sony geeft tips voor geavanceerde vechtmoves in God of War

En een kleine klacht opgelost

Geschreven door Pablo Bool op
PlayStation heeft een video vrijgegeven waarin een kwartier lang tips worden gegeven om het vechtsysteem in God of War goed onder de knie te krijgen.

Vincent Napoli en Mihir Sheth van Sony Santa Monica vertellen hoe het vechtsysteem in God of War precies in elkaar steekt en geven een aantal tips en tricks.

Voor de video zijn er al verschillende vaardigheden ontgrendeld die spelers normaal vrijspelen naarmate de game vordert. Er wordt onder andere uitgelegd hoe spelers het beste verschillende soorten vijanden moeten benaderen en ontwijken. Spelers kunnen bijvoorbeeld rollen om een aanval te ontwijken, maar dan gaat de combo wel verloren. Door opzij te stappen en gelijk door te gaan met aanvallen kunnen spelers hun combo voortzetten om zo sneller een finishing-move uit te voeren en de Spartan Rage sneller te vullen.

Naast deze strategieën worden er ook vele andere tips gegeven. Zo lichten Napoli en Sheth toe hoe spelers het beste hun runic attacks kunnen instellen.

Grotere tekst

Een update voor God of War is uitgebracht waardoor de grootte van de tekst kan worden aangepast. Er waren namelijk veel fans die klachten hadden dat de tekst toch net iets te klein was. Nu kunnen spelers de tekstgrootte aanpassen in het menu onder het tabje 'Accessibility'.

Lees ook 'Wat openwereldgames moeten leren van God of War' waarin Gamer.nl-redacteur Erik Nusselder uitlegt waarom God of War een goede les kan zijn voor AAA-games met een grote open wereld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sta jij te popelen om te gaan knutselen met Nintendo Labo? Nieuwe Doom-film in de maak
2

Reacties op: Sony geeft tips voor geavanceerde vechtmoves in God of War

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • rpenning

  • 23 april 2018 12:41
  Die vecht moves wil ik helemaal niet zien daar ga ik van de week zelf wel achter komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  melody

  • 24 april 2018 08:54
  God of war games hebben altijd een diepgaand vechtsysteem gehad. Helaas was het niet altijd nodig om dit te leren omdat de hoogste moeilijkheidsgraad niet enorm uitdagend was en je met spammen van een paar effectieve moves een heel eind kwam, maar gevoelsmatig is dat bij deze god of war beter gedaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.