God of War-film staat voorlopig niet op de planning

God of War-film staat voorlopig niet op de planning

Sony claimt dat het bedrijf voorlopig niet werkt aan een verfilming van de God of War-franchise.

Dat meldt een woordvoerder - wiens naam niet genoemd is - aan de New York Times. Zo'n tien jaar geleden was wel in het nieuws dat er een God of War-film in de maak was, maar dit project lijkt niet van de grond te zijn gekomen. Het artikel meldt dat een mogelijke God of War-film "niet op korte termijn op de planning staat".

Sony heeft verder de smaak echter wel te pakken wat betreft het verfilmen van gamefranchises. Begin volgend jaar moet de verfilming van Uncharted uitkomen en met HBO wordt er aan een serie gewerkt gebaseerd op The Last of Us. Ook moeten er films uitkomen gebaseerd op Twisted Metal en Ghost of Tsushima.

God of War

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar wie gaat kratos spelen in hollywood, denk dat veel mensen zeggen misschien the rock, maar die vind ik weer geen kratos kwa stem en persoonlijkheid.

0

@hulstpower Waarom niet gewoon door de speler die Kratos heeft ingesproken? Christopher Judge. Aub niet the rock zeg! Die kan echt niet acteren

0
test

@rreloaderr chstipher judge de stem natuurlijk van kratos, maar kan ook niet super acteren on screen en ziet er totaal niet grieks uit rock ook niet en ik vind dat ook echt niet voor god of war film. Daarom zeg wie moeten ze casten voor de rol

0
test

Niet al te verrassend, een God of War film zou extreem veel CGI nodig hebben en dus ook heel duur zijn. Misschien als de andere games die naar het grote scherm kopen succesvol zijn dat Sony wat meer geld wilt uitgeven aan bijvoorbeeld een God of War film.

0

Aanbevolen voor jou