God of War draait in 60 fps op PlayStation 5

God of War draait in 60 fps op PlayStation 5

God of War krijgt op PlayStation 5 de optie om in 60 frames per seconde te draaien.

Dat laat Sony Santa Monica Studio weten op Twitter. Wanneer het spel via backward compatibility op PlayStation 5 gespeeld wordt, is er een 'Favor Performance'-optie waardoor het spel in 60 fps draait. Daarbij kunnen alle savefiles van de PS4-versie meegenomen worden naar de PS5-versie. Ook voor God of War 3 Remastered kunnen savefiles overgezet worden.

God of War verscheen in 2018 op PlayStation 4 en draait om Kratos, die met zijn zoontje de hoogste berg van het Noorse gebied waar hij woont wil beklimmen om het as van zijn vrouw te verspreiden. De game verandert al snel in een epische trektocht waarbij allerlei Noorse, mythische wezens en goden bevochten moeten worden. Eerder dit jaar werd een vervolg aangekondigd voor PlayStation 5.

God of War is onderdeel van de PlayStation Plus Collection. Iedereen die een PlayStation 5 haalt en een PS Plus-abonnement heeft, kan achttien PS4-games op de PS5 downloaden. Naast God of War vallen hier onder andere The Last of Us: Remastered, Resident Evil 7, Bloodborne, Battlefield 1, Final Fantasy 15, Until Dawn, Monster Hunter World en InFamous: Second Son onder.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel goed nieuws, 60fps speelt lekker weg.

0

Ik zou eerlijk gezegd niet anders verwachten

0

Aanbevolen voor jou