Volledige God of War-docu Raising Kratos nu online

Volledige God of War-docu Raising Kratos nu online

De God of War-documentaire Raising Kratos is nu te bekijken op YouTube. De video vat de ontwikkeling van de game samen.

Na de lancering van God of War is regisseur Cory Barlog zeer open geweest over de ontwikkeling van de game. Na verschillende uitgebreide interviews en panels op evenementen te hebben gehouden heeft Sony Santa Monica besloten een documentaire uit te brengen. Raising Kratos vertelt over hoe de nieuwe koers van de game is ontstaan en hoe de ontwikkeling ervan verliep.

God of War werd in maart een jaar oud en ter ere van de verjaardag bracht Sony een gratis dynamisch thema uit. Fans ontdekten een geheime boodschap die zich vertaalt naar 'Ragnarok komt eraan'. Vermoed wordt gaat het onvermijdelijke vervolg op de game 'Ragnarok' heten, vernoemd naar het Noordse einde van de goden op aarde.

Bekijk de volledige documentaire hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo.. dat was mooi om door te kijken. Mogen meer studios doen, dit soort videos *Kijkt naar Cyberpunk* Heb zelf niet gespeeld, geen PS4 ( niet van plan ). Maar heb wel de game mee gekeken op Twitch. Maar ondanks toch nog meer respect voor de devs! <3

0
test

@serphilith Op Netflix staat ook een game docu over “for Honor”. Prachtig om te zien, wat er wel niet allemaal bij komt kijken en wat er voor geofferd voor moet worden.

0

Aanbevolen voor jou