God of War volledig uitspelen duurt ongeveer 45 uur volgens Cory Barlog | Gamer.nl

God of War volledig uitspelen duurt ongeveer 45 uur volgens Cory Barlog | Gamer.nl

Over iets minder dan een maand komt God of War exclusief uit op PlayStation 4 en nu heeft het team achter de aankomende laten weten wat de bestandsgrootte van de game is en hoelang de game duurt tot je hem hebt uitgespeeld.

In een interview met heeft de de director van God of War, Cory Barlog, laten weten dat een van zijn systeemontwerpers als doel had om de game tot honderd procent uit te spelen. Hij heeft daar uiteindelijk 43 uur over gedaan.

Barlog laat weten dat zijn collega wel werkte aan een hoop van de content buiten het kernverhaal en daar dus maar weinig van af wist. Veel was voor hem dus ook nieuw. Waarschijnlijk zullen 'normale spelers' een stuk langer doen over het uitspelen van God of War.

Doordat er recentelijk codes zijn verstuurd waarmee de game gerecenseerd kan worden, zijn spelers er achter gekomen wat de bestandsgrootte van God of War is. Zo blijkt dat de file een grootte heeft van 44,46GB. Vanaf 12 april mogen er reviews uitgebracht worden van de game. Hou Gamer.nl die datum dus in de gaten.

Afgelopen week zijn er vijf video's uitgebracht door Sony Interactive Entertainment die meer vertellen over de achtergrond van God of War. De nieuwe God of War speelt zich af in de Noorse mythologie. Een van de bekende verhalen is mi chien wel die van Ragnarok, de voorspelde apocalyps waarin alle goden sterven en de aarde verwoest wordt in een zee van vuur en ijs. Minder bekend is wat er aan Ragnarok vooraf gaat en dat is waar deze vijf video's over gaan.

God of War komt op 20 april exclusief uit op PlayStation 4 en heeft een Performance-modus op de Pro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou