God of War-bedenker wacht met ontwikkelen voor NGP | Gamer.nl

God of War-bedenker wacht met ontwikkelen voor NGP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om zijn standpunt te verduidelijken vergelijkt Jaffe, die bekendstaat om zijn brutale uitspraken, met voor de eerste keer seks hebben met een vrouw: "Eerst is het spannend, maar als je door de jaren heen vaak genoeg een nieuwe vagina hebt meegemaakt - hoewel er altijd wel wat spanning is wanneer er iets nieuws langskomt - leer je vroeg of laat dat het nieuwe en spannende de standaard wordt en betrouwbaar is. Dus het is het beste om gefocust te blijven en dankbaar te zijn voor wat je al hebt en als verandering nodig is, dan zal dat vanzelf gebeuren."

Jaffe zegt niet tegen de NGP te zijn, maar hij is vooral dankbaar voor het feit dat Sony zijn ontwikkelstudio EatPlaySleep de kans geeft om games voor PlayStation 3 te ontwikkelen. "Als de NGP in onze toekomst ligt, dan zou dat heel gaaf zijn", voegt Jaffe daaraan toe. EatPlaySleep is nu bezig met Twisted Metal Nuke, een actiegame met zwaarbewapende auto's. De game wordt dit jaar verwacht en komt exclusief voor PlayStation 3 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou