God of War-bedenker roemt nieuw deel | Gamer.nl

God of War-bedenker roemt nieuw deel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Jaffe liet zich ook uit over de toevoeging van multiplayer aan het spel, en over het feit dat sommige mensen kwaad zijn omdat de singleplayer hieronder kan lijden. "Ik denk dat die woede terecht is voor mensen die dit gevoel eerder gehad hebben bij bepaalde games. Maar ik denk tot nu toe (...) dat Sony Santa Monica, en zeker dat team, echt niets gedaan heeft dat mensen teleurstelde."

De multiplayer van God of War: Ascension betreft een competitieve modus voor acht personen. Twee teams van vier man kiezen welke god ze willen vertegenwoordigen, Zeus, Poseidon, Hades of Ares, en nemen het vervolgens tegen elkaar op. Wie wint mag een eindbaas die zich in het leven bevindt proberen te verslaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou