Goat Simulator wordt vanaf 20 november mmo | Gamer.nl

Goat Simulator wordt vanaf 20 november mmo | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De mmo laat spelers tegen elkaar vechten in twee facties: geiten en schapen. De game heeft een middeleeuwse setting, en spelers kunnen kiezen uit vijf verschillende cla es met ieder hun eigen vaardigheden. Mensen die het spel al hebben gekocht, krijgen de mmo-update als gratis downloadbare content via Steam.

In Goat Simulator kunnen spelers een geit besturen en allerlei chaos veroorzaken. Dat kan door mensen en objecten kopstoten te geven of eraan te likken, waarna de spullen mee te slepen zijn. Spelers moeten zo veel mogelijk punten scoren door dingen kapot te maken of trucjes zoals salto's uit te voeren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou