GNL-stream van Call of Duty: Advanced Warfare uitgesteld | Gamer.nl

GNL-stream van Call of Duty: Advanced Warfare uitgesteld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Wees niet gevreesd, mocht alle problematiek morgen verholpen zijn, dan is Ron morgen om zes uur weer gewoon weer van de partij om Advanced Warfare te streamen. Zelfde tijd, zelfde kanaal.

Gelukkig staat de Gamer.nl-recensie van Call of Duty: Advanced Warfare inmiddels wél online: "Voor de singleplayerervaring hoef je niet echt warm te lopen en veel dingen in de multiplayermodus zijn vertrouwd of licht aangepast. Dat zegt echter niets over de ijzersterke kwaliteit waarmee de gameplay ditmaal wederom in elkaar gedraaid is. De EXO-suit zorgt daarbij voor een verse ervaring in multiplayer, eentje die eigenhandig alle vormen van aanschaf verantwoordt. Sterke maps, fantastische wapens en de zwaardere, meer verticale gameplay maken van Call of Duty: Advanced Warfare één van de betere en ook verfri endere delen uit de serie."

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou