Gisteren wisten we je te melden dat het Japanse Dengeki vandaag met een aankondiging zou komen over een nieuwe Zelda en een nieuwe Mario op de GameCube. Helaas, deze aankondiging bleef uit.

Toch komen er van verschillende kanten vandaag meldingen over een nieuwe Zelda op de GameCube. Alhoewel, nieuw niet helemaal, het zou gaan om een directors cut van The Legend of Zelda: Ocarina of Time, een van de beste games aller tijden. Het zou dan gaan om in totaal drie GameCube schijfjes; met daarop de normale versie van Ocarina of Time, de zogenaamde 'URA Zelda' en een Ocarina of Time uitbreiding die in de maak is geweest voor de geflopte 64DD maar nooit is uitgebracht. Ook kun je verschillende dungeons spelen die de volledige game niet hebben gehaald, en krijg je de mogelijkheid om de game te spelen met de zogenaamde 'Overworld Theme', een ander geluidje dus. Om het een stuk aantrekkelijker te maken worden de graphics wat opgepoetst. Voor diegenen die dat niet willen is er wel de mogelijkheid om het in de 'oude' grafische stijl te spelen.

Op het tweede schijfje vind je een making of van de game; het derde schijfje tot slot is een muziek CD met allerlei Zelda muziek.

Hoewel nog niet officieel bevestigd zijn de bronnen toch betrouwbaar genoeg om aan te nemen dat we daadwerkelijk een directors cut krijgen van Ocarina of Time. Alhoewel... 'wij' is nog maar de vraag. In Japan komt de game nog dit jaar uit, maar over een Amerikaanse release is nog helemaal niks bekend.