Glitch in Dragon Ball FighterZ maakt tegenstander onzichtbaar | Gamer.nl

Glitch in Dragon Ball FighterZ maakt tegenstander onzichtbaar | Gamer.nl

Dragon Ball FighterZ lijkt een zeldzame glitch te hebben waardoor tegenstanders onzichtbaar worden.

Door een combinatie van een aantal aanvallen uit te voeren kan men zijn tegenstander onzichtbaar maken. Deze glitch is vooralsnog alleen mogelijk wanneer met het personage Tien wordt gespeeld. YouTuber RZampa demonstreert in een video hoe deze glitch geactiveerd moet worden. De opzet voor de glitch is vrij specifiek, aangezien Tien een level 3 Super moet ontketenen terwijl de a ist van Android 21 aan moet staan bij de tegenstander. Daarnaast spelen er nog een aantal andere variabelen om de glitch te activeren.

Deze game wordt tevens gespeeld tijdens de Evo 2018 vechtkampioenschappen in Las Vegas. Of spelers gebruik mogen maken van de glitch is onbekend, maar wellicht is tegen die tijd de bug al opgelost. Hier is de volledige line-up van games te vinden die worden gespeeld 3 tot en met 5 augustus. Dragonball FighterZ is een van de nieuwkomers voor het toernooi.

Of en wanneer de glitch wordt verholpen door ontwikkelaar Arc System Works is niet bekend. In onze review kan worden gelezen waarom het spel een ijzersterke fighter is, met zonder twijfel de beste visuele stijl van het moment binnen het genre.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou