Glimp van Metal Gear Rising: Revengeance 2 duikt op | Gamer.nl

Glimp van Metal Gear Rising: Revengeance 2 duikt op | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Rond 02:46:39 op de stream telt een stem af vanaf drie, en verschijnt er een '2' in beeld in het lettertype van Metal Gear Rising: Revengeance. Dat zou erop kunnen wijzen dat er een vervolg op het third person hack 'n slash-spel van Platinum Games komt.

Eerdere tekenen wezen al op een mogelijk vervolg: in 2013 hield uitgever Konami een enquête waarin het fans vroeg wat ze in een eventueel vervolg wilden zien. Ook Metal Gear Solid-maker Hideo Kojima gaf aan intere e te hebben in een vervolg gemaakt door Platinum games.

Metal Gear Rising: Revengeance kwam begin 2013 uit op PlayStation 3 en Xbox 360, een pc-port verscheen een jaar later. Het spel draait om Raiden, een cyborg die in Metal Gear Solid 2 al het hoofdpersonage was. Raiden draagt een katana bij zich waarmee spelers vijanden doormidden kunnen hakken.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou