Nieuws
Multiversus

Gizmo is nu speelbaar in Multiversus

Het support-personage kan nu gekozen worden

Geschreven door Michel Musters op
Het personage Gizmo is nu speelbaar in Multiversus.

Het personage had eigenlijk eerder deze week al in Multiversus uit moeten komen, maar de ontwikkelaar gaf aan nog iets meer tijd nodig te hebben. Inmiddels is hij dus wel speelbaar. Hieronder is een gameplaytrailer van het personage te bekijken. Gizmo komt uit de filmfranchise Gremlins. Op een later moment moet ook Stripe uit de Gremlins-films naar de game komen.

Gizmo is een support-personage. Hij is er op gericht om zijn gevechtspartner te assisteren. Gizmo maakt gebruik van de boog die hij ook gebruikt in de film Gremlins 2. De speler moet de aanvalsknop een tijdje inhouden om pijlen af te kunnen vuren, en als de knop lang genoeg in wordt gehouden vliegen de pijlen in brand. 

Zijn speciale aanval heet Song of the Mogwai, waarbij muzieknoten als projectielen worden ingezet. Die projectielen zorgen ervoor dat vijanden tijdelijk geen skills kunnen gebruiken. Door zijn ‘Gizmo A-Go-Go’-move achterop de rug springen van een teamgenoot, waarmee hij debuffs van het personage wegneemt. Vanaf de rug kan Gizmo zijn boog en Song of the Mogwai blijven gebruiken.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft experimenteert met aanpassen van Xbox-dashboard De Batman-familie van Gotham Knights uitgelicht
0

Reacties op: Gizmo is nu speelbaar in Multiversus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.