G.I. Joe: Operation Blackout aangekondigd

G.I. Joe: Operation Blackout aangekondigd

GameMill Entertainment heeft de third-person shooter G.I. Joe: Operation Blackout aangekondigd.

Het spel kan zowel alleen als met meerdere spelers gespeeld worden, waaronder in splitscreen. Het spel heeft achttien missies in de campagne en diverse bekende personages die onder Team Joe en Team Cobra vallen, waaronder Snake Eyes, Duke, Cobra Commander, Roadblock, Storm Shadow en Destro.

Er zijn diverse multiplayermodi gepland voor de game, waaronder Assault, King of the Hill en Capture the Flag. G.I. Joe: Operation Blackout verschijnt op 13 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh shit. Ik houd echt van G.I. Joe, maar krijg hier niet echt een Joe gevoel bij. Voor degene die vroeger veel met Joe gespeeld hebben is yojoe.com echt een aanrader. Daar kun je alles vinden met betrekking tot dit geweldige speelgoed.

0
test

@wokkel jep groot fan .. en als kiddo uit 81 menig offline battle gevochten met mijn buurlegers. Als ik deze beelden zie krijg ik mixed feelings. Ja ze houden de characters redelijk in ere, maar de productie value en gameplay lijken duidelijk niet top notch. Het is een stap in de goede richting (die pakjes in die films kan ik mij nog steeds lichtelijk kwaad om maken), maar of dit de joe banger gaat worden waar we op hopen.. ben bang van niet.. het oogt cheap. Weet je wat mij cool lijkt? Een mega AAA tribute to the 80's game. Open wereld met verschillende thema's en/of tijd/diemensie reizen .. MASK, Transformers, GI JOE, HE-MAN, Dino Riders, Turtles, Thundercats, COPS vs Venom, Decepticons, Cobra, Skeletor, Rulon, Shredder, Mumm-ra, BIG BOSS

0
test

@kleinekoosjer ja man, dat lijkt me ook echt helemaal geweldig. He-man had ik ook veel speelgoed van en dat heb ik nog ergens op zolder. Maar niets kon tippen aan Joe voor mij. Ik kijk nog steeds regelmatig op die website en kan me daar dan uren in verliezen. De films waren inderdaad niet goed. De tekenfilm en de strips zijn daarentegen weer wel tof. Oh ja, de NES games vond ik ook cool.

0
test

@kleinekoosjer het is geen game maar wel gerelateerd: ready player one. Niet de beste film maar een goede blast to the past, van gremlins tot aan gundam toe 😁. Kan een aanrader zijn als je m nog niet kent

0

@wokkel Dan ben ik benieuwd wat je van de films vond, deden die niet een beetje pijn om naar te kijken?

0
test

@fonsrutte haha ja beetje wel ja ;)

0
test

Dit doet mijn hartje niet sneller kloppen, Mask was ook zo leuk🥳😂

0

Aanbevolen voor jou