Ghosts of Meridian-update voor Halo 5: Guardians gelanceerd | Gamer.nl

Ghosts of Meridian-update voor Halo 5: Guardians gelanceerd | Gamer.nl

343 Industries heeft een nieuwe content update vrijgegeven voor Halo 5: Guardians met de naam Ghosts of Meridian. Deze update voegt onder andere twee nieuwe mappen toe en biedt spelers nieuwe wapens, skins en voertuigen. 

De twee mappen die worden toegevoegd middels deze update heten Tyrant en Skirmish. Tyrant is onderdeel van de Arena-multiplayermodus en plaatst spelers in een buitenaardse setting. In Skirmish voor de multiplayermodus Warzone strijden spelers tegen elkaar op dezelfde basis en moeten zij in de eerste minuten van de match vechten voor controle.

De update voegt een drietal alternatieve versies van Gravity Hammers en twee versies van Suppre ors. Daarnaast worden de wagens Mantis en Scorpion toegevoegd, welke beide zijn uitgerust met een laser wapen. Er zijn tenslotte nieuwe instellingen voor weersomstandigheden toegevoegd aan de map editor.

343 Industries bevestigt tevens dat twee nieuwe modi binnenkort verschijnen. Van de eerste, Warzone Firefight, start op 14 april een bèta test die één week duurt. De modus focust zich op coöperatieve player-versus-enemy gameplay. Daarnaast wordt de Infection-modus in de toekomst aan de game toegevoegd. Gisteren verscheen een teaser voor de geplande modus.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou