Ghostrunner verschijnt eind september op PS5 en Xbox Series

Ghostrunner verschijnt eind september op PS5 en Xbox Series

Ghostrunner komt op 28 september uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben 505 Games en One More Level aangekondigd. Vorig jaar werd al gemeld dat de next-gen versie van het cyberpunkspel in ontwikkeling was. Mensen die de game op PS4 of Xbox One spelen, kunnen een gratis upgrade downloaden. De next-gen versie gaat voor nieuwkomers 29,99 euro kosten.

De next-gen versie bevat nieuwe modi die sinds de release van het origineel zijn toegevoegd, waaronder de Kill Run- en fotomodus. Daarnaast is One More Level van plan later dit jaar meer content voor de game te lanceren, waaronder de eerder aangekondigde Wave- en Assist-modi.

In Ghostrunner kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Daarnaast kan men ook cyberspace verkennen. Na een wereldwijde natuurramp wonen overgebleven mensen in een toren gebouwd door de Architect. De wereld wordt geregeerd door de Keymaster. Spelers proberen de top van de toren te bereiken om achter de geheimen van deze samenleving te komen. Het spel is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Steam, Epic Games Store, Nintendo Switch en Amazon Luna. Ook is al bekend dat de ontwikkelaar aan een vervolg werkt.

Onderstaande trailer is van de oorspronkelijke versie van het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou