Ghostbusters en Riddick zorgen voor hogere omzet Atari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De hogere omzet werd voornamelijk verzorgd door Ghostbusters: The Videogame en The Chronicles of Riddick: A ault on Dark Athena. De uitgever benadrukt dat deze games op een voor haar gunstige tijd uitkwamen. The Chronicles of Riddick kwam in april van dit jaar uit, terwijl Ghostbusters in juni verscheen. Volgens Atari moet men het succes van deze titels vooral niet als maatstaf voor de rest van het fiscale jaar gebruiken.

Door in het eerste kwartaal alleen Chronicles of Riddick in Europa uit te geven en Sony tijdelijk de exclusieve rechten te verkopen van Ghostbusters, is de omzet in deze regio wel met 48.5 procent gedaald ten opzichte vorig jaar. Gisteren gaf de uitgever aan dat Ghostbusters: The Videogame op 23 oktober ook op de Wii, Xbox 360, PC en en Nintendo DS verschijnt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou