Update: Ghost Recon: Wildlands-dlc Fallen Ghosts nu beschikbaar | Gamer.nl

Update: Ghost Recon: Wildlands-dlc Fallen Ghosts nu beschikbaar | Gamer.nl

Update: De Fallen Ghosts-uitbreiding voor Ghost Recon: Wildlands is nu beschikbaar voor Season Pass-bezitters op PlayStation 4, Xbox One en Windows. Naast de uitbreiding wordt ook de level cap verhoogd in de game. Spelers die niet beschikken over een Season Pass kunnen op de reguliere lanceringsdatum aan de slag met de uitbreiding. Een trailer voor Fallen Ghosts is hieronder te bekijken.

Oorspronkelijk bericht: Ubisoft brengt een nieuwe grote uitbreiding voor Ghost Recon: Wildlands uit, genaamd Fallen Ghosts.

De uitbreiding komt op 6 juni uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, al kunnen mensen met een seizoenspas al vanaf 30 mei aan de slag.

De uitbreiding speelt zich af na de hoofdgame, terwijl er een burgeroorlog is uitgebroken. De Ghosts moeten het opnemen tegen de Extranjeros, een legergroepering met voormalige leden van het cartel, veteranen en criminelen die Amerikaanse agenten en burgers doden.

Fallen Ghosts bevat vijftien nieuwe mi ies en vier nieuwe bazen. Spelers beginnen met een nieuw personage die al level 30 is spelers kunnen zichzelf omhoog werken naar level 35 en negen nieuwe skills leren. Er zijn zes nieuwe wapens.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou