TacticalGames heeft een preview geschreven over de komende tactische Modern Warfare game 'Ghost Recon'. In dit nieuwe spel van Red Storm maak je namelijk deel uit van een elite team militairen en is het jouw taak om de verschillende terroristische gevaren uit te schakelen.

Verschil met alle vorige delen is dat je ditmaal de missies in open natuur zal spelen. Aan frisse lucht zal er dus geen gebrek zijn.Het is weer erg druk op het Tactical Shooter front, we zien games uit de jaren 80 voorbij komen (Operation Flashpoint) en een game uit de Tweede Wereldoorlog (World War 2 Online), en zo'n tweede game staat ons te wachten (Medal of Honor). Maar hoe zit het met "Modern Warfare"? We doen toch niet alsof de wereld in deze moderne tijd opeens vrij is van alle terroristische en / of militaire dreigingen, nu Milosevic achter tralies dreigt te komen? "Nee" dachten de mensen bij Red Storm, dat doen we niet, en ze bedachten weer een fantastisch nieuw deel passende bij de Rainbow Six / Roge Spear line-up: Ghost Recon was geboren.Een erg volledige preview met wat leuke facts en screenshots.

Afgezien van het feit dat het rijden in voertuigen in Ghost Recon niet mogelijk is, lijkt dit spel zeker een potentiele hit te zijn, in navolging op Operation Flashpoint.