Ghost Recon: Future Soldier uitgesteld naar 24 mei; komt naar PC | Gamer.nl

Ghost Recon: Future Soldier uitgesteld naar 24 mei; komt naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game stond in eerste instatie gepland voor een releasedatum van 6 maart in de Verenigde Staten voor PlayStation 3 en Xbox 360. De besli ing om de titel uit te stellen is volgens Adrian Lacey genomen om elk aspect van de game zo goed mogelijk te maken. "We willen gewoon die extra paar maanden [sic] de tijd nemen om er zeker van te zijn dat jouw ervaring perfect is." Informatie omtrent een bèta voor PlayStation 3 en Xbox 360 volgt volgens Lacey in april.

Daarnaast komt Adrian met de mededeling dat PC-fans gerust kunnen zijn en bevestigt dat er een PC-versie komt; dit terwijl Ubisoft in november 2011 aangaf de game niet meer voor PC uit te brengen omdat het de free-to-play-game Ghost Recon Online als vervanging zag. Wanneer de PC-versie moet verschijnen is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou