Ghost Recon: Future Soldier in juni naar PC | Gamer.nl

Ghost Recon: Future Soldier in juni naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitgever heeft onder andere onthuld dat er geen permanent internetverbinding nodig is om het spel te spelen; de game moet wel eenmalig online geactiveerd worden via een uPlay-account.

Om de game minimaal te kunnen draaien hebben gamers een PC nodig met Windows XP een Intel Pentium D 3.0 gigahertz-proce or of een AMD Athlon64 X2 4400+ van 2,2 gigahertz. Daarbij is 1 gigabyte aan Ram-geheugen benodigd (het dubbele bij gebruik van Windows Vista of Windows 7) en een videokaart van 256 megabyte met ondersteuning voor Shader 4.0. Om het spel te kunnen installeren hebben gebruikers 25 gigabyte aan vrije hardeschijfruimte nodig.

Aangeraden wordt een Intel Core2 Quad Q9450 of AMD Phenom II X4 940, 2 gigabyte aan Ram (3 met Windows Vista en Windows 7), een grafische kaart met 1 gigabyte aan videogeheugen en ondersteuning voor Shader 4.0. Een videokaart gebaseerd op de nVidia Geforce GTX 460 of AMD/Ati HD 8550 of beter wordt aangeraden.

Future Soldier bevat ook enkele features voor krachtige PC's, zoals ondersteuning voor meerdere monitoren, verschillende DirectX 11-technieken, waaronder te ellation, en verbeterde licteffecten. De game biedt ook aanpasbare toetsenbord-besturing en een ingebouwd vriendensysteem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou