Nieuws
Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft onthult dlc-plannen Ghost Recon Breakpoint

Een jaar vol raids, pvp-maps en verhaalmissies

Geschreven door Jacco Peek op
Ubisoft heeft de dlc-plannen voor Ghost Recon Breakpoint onthuld. De game krijgt tijdens het eerste jaar na lancering drie episodes met gratis en betaalde content.

De eerste episode, Greenstone begint direct bij lancering en biedt onder andere de eerste raid: Project Titan. De raid brengt vier spelers naar een vulkanisch eiland waar ze extra sterke vijanden en eindbazen kunnen verwachten. Ook begint het eerste evenement met The Terminator in de hoofdrol. Elk evenement levert nieuwe wapens op totdat het eindigt. Daarna kunnen spelers nog wel het verhaal van het evenement doorspelen.

Ook voegt de eerste episode ergens voor januari 2020 nieuwe pvp-maps, factiemissies en nieuwe klassen toe. De eerste klasse is The Engineer, die voor bezitters van de season pass 'gratis' beschikbaar wordt en voor andere spelers vrij te spelen is met skill points.

Ghost Recon

Verhaalmissies

Episode 2 en 3 voegen verhaalmissies toe die volgens Ubisoft zo'n vijf uur duren. Bezitters van de season pass kunnen deze volledig spelen, anderen enkel het eerste uur. Het is wel mogelijk om met vrienden die de season pass bezitten alsnog de uitbreidingen samen volledig door te spelen.

Beide episodes bieden wederom nieuwe pvp-maps, raids en evenementen met gastpersonages in de hoofdrol. Daarnaast legt de uitgever uit dat spelers Skell Credits verdienen tijdens het spelen en Ghost Points kunnen kopen met echt geld. Met deze laatste kunnen spelers Skell credits en bonussen als time savers kopen.

Kijk hieronder of op de website van Ghost Recon Breakpoint voor een overzicht van de dlc. De game verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Louis Vuitton maakt virtuele kleding voor League of Legends Rockstar Games legt nieuwe versie Red Dead Redemption 2 vast
0

Reacties op: Ubisoft onthult dlc-plannen Ghost Recon Breakpoint

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.