Ubisoft onthult dlc-plannen Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft onthult dlc-plannen Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft heeft de dlc-plannen voor Ghost Recon Breakpoint onthuld. De game krijgt tijdens het eerste jaar na lancering drie episodes met gratis en betaalde content.

De eerste episode, Greenstone begint direct bij lancering en biedt onder andere de eerste raid: Project Titan. De raid brengt vier spelers naar een vulkanisch eiland waar ze extra sterke vijanden en eindbazen kunnen verwachten. Ook begint het eerste evenement met The Terminator in de hoofdrol. Elk evenement levert nieuwe wapens op totdat het eindigt. Daarna kunnen spelers nog wel het verhaal van het evenement doorspelen.

Ook voegt de eerste episode ergens voor januari 2020 nieuwe pvp-maps, factiemissies en nieuwe klassen toe. De eerste klasse is The Engineer, die voor bezitters van de season pass 'gratis' beschikbaar wordt en voor andere spelers vrij te spelen is met skill points.

Ghost Recon

Verhaalmissies

Episode 2 en 3 voegen verhaalmissies toe die volgens Ubisoft zo'n vijf uur duren. Bezitters van de season pass kunnen deze volledig spelen, anderen enkel het eerste uur. Het is wel mogelijk om met vrienden die de season pass bezitten alsnog de uitbreidingen samen volledig door te spelen.

Beide episodes bieden wederom nieuwe pvp-maps, raids en evenementen met gastpersonages in de hoofdrol. Daarnaast legt de uitgever uit dat spelers Skell Credits verdienen tijdens het spelen en Ghost Points kunnen kopen met echt geld. Met deze laatste kunnen spelers Skell credits en bonussen als time savers kopen.

Kijk hieronder of op de website van Ghost Recon Breakpoint voor een overzicht van de dlc. De game verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou