Update: Ghost Recon Breakpoint-bèta start later vandaag

Update: Ghost Recon Breakpoint-bèta start later vandaag

Update: Via het officiële Twitter-account van Ghost Recon Breakpoint wordt bekendgemaakt dat de bèta later vandaag van start gaat, een precieze tijd is nog niet bekend.

Origineel:

De makers van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint laten via het officiele Twitter-kanaal van de game weten dat de lancering van de bèta is uitgesteld.

De bèta zou van start gaan om 12:00 uur (Nederlandse tijd) vandaag tot tot 12:00 uur op maandag 29 september. In een tweet van Ghost Recon wordt nu echter vermeld dat de bèta is uitgesteld.

“Ghosts, om een soepele ervaring voor alle spelers te garanderen, moeten we de voorbereiding van onze infrastructuur voltooien voordat we de servers voor iedereen kunnen openen. Onze excuses voor de vertraging en we zullen zo snel mogelijk een update plaatsen,” aldus de Ghost Recon-Twitter. Een nieuwe datum voor de lancering van bèta is dan ook nog niet bekendgemaakt.

De reacties op de tweet zijn gemengd; veel fans uiten hun teleurstelling via de reacties, voornamelijk gericht op Ubisoft. Een andere kant van de reacties zijn mensen die begrip tonen en het gaan afwachten.

Ghost Recon Breakpoint komt op 4 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer Google Stadia lanceert zal de game ook daar op te spelen zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou