Ghost Recon 2 aanvulling Summit Strike onthuld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ubisoft heeft vandaag de aanvulling van Ghost Recon 2, die voorheen als Ghost Recon 2: Multimi ion door het leven ging, officieel aangekondigd. De aanvulling zal de naam Ghost Recon 2: Summit Strike dragen en zal enkel voor de Xbox versie van het spel ontwikkeld worden. Dit omdat de GameCube en PS2 versie van Ghost Recon 2 een geheel ander spel zijn dat alleen in dezelfde doos verpakt zit en de geplande PC versie uiteindelijk nooit is verschenen.

Summit Strike biedt een grotere tactische uitdaging voor de speler, mede doordat de mi ies vrijer van opzet zijn. Er zijn elf singleplayermi ies waarin gevochten wordt in Kazachstan. De nadruk van de aanvulling ligt echter op het multiplayergedeelte, dat 24 nieuwe mi ies in zowel stedelijke als buitengelegen locaties te bieden heeft. Aan de locaties zijn eveneens nieuw weerseffecten, waaronder sneeuw, toegevoegd.

Het aantal spelmodi is ook naar recordhoogte gestuwd en is net zo hoog als het aantal nieuwe maps: 24. Tot de nieuwe gamemodes behoren onder andere Heli Hunt, waarin je vijandelijke helikopters af moet schieten en Armor Strike, waarin je bepantserde voertuigen van je tegenstander moet vernietigen. Tot slot zijn er 15 nieuwe wapens, die je zeker zullen bij staan in het volbrengen van je mi ies. Summit Strike verschijnt in augustus.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou