Ghost of Tsushima verschijnt op 26 juni voor PlayStation 4

Ghost of Tsushima verschijnt op 26 juni voor PlayStation 4

De PlayStation 4-game Ghost of Tsushima komt op 26 juni uit.

Dat hebben Sony en ontwikkelaar Sucker Punch aangekondigd. Daarbij hebben ze een nieuwe trailer uitgegeven. Hierin wordt het hoofdpersonage - Jin Sakai - uitgelicht. Als jongetje wordt hij al getraind om een samoerai te worden. Wanneer de Mongolen Japan aanvallen, moet Jin - en daarmee de speler - in actie komen.

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. De game werd een aantal jaar geleden aangekondigd, maar een releasedatum bleef tot vandaag uit. Daardoor speculeerden veel gamers dat het spel een PlayStation 5-game zou worden.

Het spel wordt ontwikkeld door Sucker Punch Productions, vooral bekend van de InFamous- en Sly Cooper-games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is een vette trailer!

0
test

Ik hoop dat GoT BC is met de PS5 en dat Sony ook een soort Smart Delivery systeem gaat uitbrengen, want GoT wil ik zeker nog een keer spelen op de PS5 in 4k@60fps high/ultra textures met Raytracing.

0
test

Ik hoop dat ze dat met meer games doen. @TommyVercetti Horizon GoW TLOU Spider-Man en deze dan. De trailer heeft me wel verkocht.

0

Aanbevolen voor jou