Ghost of Tsushima-schrijver hoofdschrijver nieuwe Bioshock

Ghost of Tsushima-schrijver hoofdschrijver nieuwe Bioshock

Liz Albl, een van de schrijvers van Ghost of Tsushima, neemt het schrijfwerk voor de nieuwe Bioshock op zich.

Dat maakt Albl zelf bekend op Twitter. "De droom is uitgekomen! Zo blij om te onthullen dat ik ben aangesloten bij Cloud Chamber als hoofdschrijver voor Bioshock", schrijft ze. Voorheen werkte ze aan Far Cry 4 en 5, Watch Dogs Legion en Ghost of Tsushima.

De laatste compleet nieuwe BioShock-game, BioShock Infinite, verscheen in 2013. Een vervolg werd in 2016 geannuleerd, maar in 2019 bevestigde Take-Two dat de nieuwe studio Cloud Chamber aan een nieuw deel in de reeks werkt. 2K vermeldde destijds al dat het nog jaren zou duren voor het spel uitkomt. Verdere details zijn er nog niet.

Er deden al wel verschillende geruchten de ronde. Zo zou de nieuwe game Bioshock Isolation gaan heten en zou het verhaal zich afspelen in de jaren 60, in een stad op Antarctica. De game zou daarnaast verhaaltechnisch verbonden zijn aan de vorige games in de reeks. Deze geruchten zijn echter nooit officieel bevestigd.

Kene Levine, de bedenker van de moderne Bioshock-games, werkt niet aan de nieuwe Bioshock. Hij werkt met zijn nieuwe studio Ghost Story Games aan een nieuwe sci-fi-game met rpg-elementen. Volgens Moriarty gaat die game, net als de Bioshock-reeks, ook uitgegeven worden door Take-Two.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat het dan meer op de eerste 2 delen gaat lijken en niet op het laatste deel. Ik vond echt helemaal niets aan die game. Heeft me enorm veel moeite gekost hem uit te spelen omdat ik geen enkele motivatie had. Deel 1 en 2 blijven echter altijd pareltjes.

0
test

Rapture was cool en Colombia in Infinite heeft me ook wel vermaakt. GoT was geweldig dus dat geeft goede hoop voor mij iig!

0

Aanbevolen voor jou