Ghost of Tsushima: Legends nu los verkrijgbaar, ook Rivals-modus komt uit

Ghost of Tsushima: Legends nu los verkrijgbaar, ook Rivals-modus komt uit

Legends, de multiplayermodus van Ghost of Tsushima, kan vanaf vandaag ook los gekocht worden. Ook wordt de Rivals-modus vandaag uitgebracht.

Alle eigenaren van Ghost of Tsushima en de Director's Cut hebben al toegang tot de multiplayer, die in de loop van vorig jaar werd toegevoegd, maar nu kunnen mensen die de game niet hebben de multiplayer ook los kopen. Dat kost 19,99 euro.

Ook verschijnt eind deze middag een update voor de multiplayer uitgekomen in de vorm van de nieuwe Rivals-modus. Daarvan is hieronder een trailer te zien. Deze Rivals-modus zit logischerwijs ook in de losstaande editie.

Waar in de Legends-modus spelers in coöperatieve missies samenwerken, moet men in Rivals het tegen elkaar opnemen door zoveel mogelijk vijanden te verslaan. Bij elke verslagen vijand wordt er Magatama vrijgespeeld, waarmee het andere team in de weg gezeten kan worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Rivals is nog niet uit. Sucker Punch had gisteren bekend gemaakt dat de update 8:00 am pacific time online komt, dus 17:00 nederlandse tijd

0
test

@Sall3mander Thanks voor de tip! Heb het in het bericht verwerkt.

0

Heb net sexy ondergoed gekocht. Wil je het zien? Bezoek de site ----- urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou