Nieuws
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima krijgt dit najaar gratis coöpervaring

Legends bevat missies met bovennatuurlijke vijanden

Geschreven door Michel Musters op
Dit najaar komt er voor Ghost of Tsushima een gratis update uit waarmee een coöperatieve multiplayerervaring aan de game wordt toegevoegd.

De ervaring wordt Ghost of Tsushima: Legends genoemd en is een nieuwe modus waarin spelers samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De multiplayermodus speelt zich dus niet af in de open wereld van het hoofdspel. In deze missies kiezen spelers uit vier verschillende klassen - Samurai, Hunter, Ronin en Assassin - waarbij elke speler zijn eigen unieke skills heeft.

De verhalende coöpmissies bevatten verschillende soorten vijanden gebaseerd op Japanse mythes. Waar de hoofdgame zich voornamelijk richt op de geschiedenis, komen er dus bovennatuurlijke situaties en vijanden voor in Legends. De modus bevat ook een Survival-modus, wat in feite een horde modus is en spelers laat vechten tegen aanhoudende golven aan vijanden.

Spelers die alle missies in Legends en Survival uitspelen, krijgen toegang tot een Raid. Deze Raid komt echter niet op lancering beschikbaar. Meer details hierover zijn er nog niet.

De gratis update Ghost of Tsushima: Legends moet ergens dit najaar beschikbaar komen voor alle eigenaren van de PS4-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Batman-game wordt mogelijk vandaag onthuld Portal- en My Friend Pedro-skins komen mogelijk naar Fall Guys
2

Reacties op: Ghost of Tsushima krijgt dit najaar gratis coöpervaring

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Zoidberg

  • 18 augustus 2020 08:54
  Had ik dus helemaal niet verwacht, mooie toevoeging!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ali3n8tor

  • 18 augustus 2020 09:07
  Sony gaat nog even all out aan het einde van de ps4 levenscyclus .. verwacht hier ook nog wel een dikke ps5 update voor tegen de tijd. Maar wat gaaf, GOT is easily 1 van de betere games van dit jaar, en nu nog een stukje gaver met co-op

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.