Makers Ghost of Tsushima-film nemen hun tijd 'om het goed te doen'

Makers Ghost of Tsushima-film nemen hun tijd 'om het goed te doen'

De makers van de verfilming van Ghost of Tsushima nemen hun tijd om de film zo goed mogelijk te maken, zo laat de regisseur weten.

Chad Stahelski meldde dat aan IGN tijdens de première van The Matrix Resurrections. "Je weet hoe het kan gaan met gamefilms." Hij doelt daarmee op de wisselende kwaliteit van gameverfilmingen. "Dus we nemen onze tijd om het goed te doen. We werken erg nauw samen met de ontwikkelaars om er voor te zorgen dat we (de elementen) gebruiken die de game zo geweldig maken."

Stahelski meldde dat de productie van de film nog in een vroeg stadium is en dat het script nog niet af is. Volgens hem zullen fans echter "erg blij zijn met waar we aan werken".

Begin dit jaar werd aangekondigd dat Sony Pictures en PlayStation Productions aan een film gebaseerd op Ghost of Tsushima werken. Chad Stahelski regisseerde ook de John Wick-films. Sucker Punch, de ontwikkelaar van de game, helpt mee.

Ghost of Tsushima verscheen vorig jaar op PlayStation 4 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Dit jaar kwam een Director's Cut uit op PlayStation 5.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd. De game was geweldig. Een van de beste op de PS4 en PS5 en precies wat ik toen nodig had.

0

Aanbevolen voor jou