Ghost of Tsushima Director's Cut voor PS5 en PS4 aangekondigd

Ghost of Tsushima Director's Cut voor PS5 en PS4 aangekondigd

In augustus komt er een Director's Cut van Ghost of Tsushima uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

De Director's Cut bevat alle content uit de oorspronkelijke PlayStation 4-game, alsmede alle content die sindsdien is uitgekomen. Daarnaast bevat het een uitbreiding in de vorm van een compleet nieuw eiland om te verkennen en te ontdoen van de Mongoolse invasie: Iki. 

Naast het nieuwe verhaal en de personages zijn er op dit eiland nieuwe omgevingen om te ontdekken, nieuwe beschermende kledij voor Jin en zijn paard om vrij te spelen, nieuwe vijanden en minigames te vinden.

Op PlayStation 5 wordt de game daarnaast op meerdere vlakken verbeterd. Zo bewegen de lippen van personages nu juist mee met de ingesproken Japanse stemmen, wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ten volste benut, is er 3D-audio, een 4k-resolutie, framerates die 60 fps nastreven en verbeterde laadtijden. 

De Director's Cut komt los verkrijgbaar op PS4 (59,99 euro) en PS5 (69,99 euro), maar mensen die de PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima al hebben kunnen voor 20 euro naar de Director's Cut upgraden op PS4, en voor 30 euro op PS5. Daarbij kan alle opgeslagen progressie overgezet worden naar de Director's Cut, ook wanneer er van PS4 naar PS5 wordt overgestapt.

Ghost of Tsushima Director's Cut is vanaf 20 augustus verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op PlayStation Blog.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik vind 20 euro een nette prijs, maar waarom een tientje duurder voor de PS5? Had dat ook gewoon op 20 euro gehouden.

0
test

@coola je weet gewoon dat mensen hier om gaan zeiken, immers een studio die 5-6 maanden met 20-30 man hier aan werkt is verplicht om het gratis weg te geven. want, entitlement.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@ali3n8tor Weet niet of het perse entitlement is. Er zijn een groot aantal bedrijven die gratis een next-gen update uitbrengen. Ik snap best dat mensen er daarom over struikelen dat andere bedrijven dit niet doen, zeker niet als er maar liefst 30 euro gevraagd wordt. Overigens betaal ik die 30 euro met liefde want ik heb het er voor over, maar ik snap best dat er mensen zijn die daar anders over denken.

0

Fantastische game, misschien wel de beste open wereld game die ik na BotW gespeeld heb. Deze uitbreiding komt er zeker en de prijs betaal ik graag voor zo'n game. Hier had ik nog wel 30 voor neergelegd Blijkbaar mag je nu geen 'speciale' karakters meer opnemen in je post?

0

Aanbevolen voor jou