Zin om mee te helpen aan Games in Concert? De NCRV zoekt nu stagiaires!

De NCRV is een multimediale onderneming met circa 300 werknemers. Wij staan garant voor goed bekeken en gewaardeerde radio en tv-programma's (Villa Felderhof, Rondom Tien, Willem Wever, Cappuccino, Man bijt Hond). Op internet is de NCRV sterk vertegenwoordigd met sites als NCRV.nl, Stand.nl, Netwerk.tv, OngekendTalent.nl, WillemWever.nl en Videotalent.nl.

We zoeken een jonge en dynamische stagiair(e), die een constructieve bijdrage levert aan het concept Games In Concert. De stage begint op 1 februari 2008 en duurt minimaal 5 maanden.

Werkzaamheden Als redacteur verzorg je de website www.gamesinconcert.nl. Je schrijft over het nieuws rond het evenement, modereert de reacties, organiseert wedstrijden en acties. Bovendien doe je een onderzoek naar de tevredenheid en wensen van de bezoekers (die van de site en van het concert). Aan de hand van de resultaten stel je een lijst met aanbevelingen op. Daarnaast dienen er ook productionele werkzaamheden ten behoeve van het evenement te worden uitgevoerd. Profiel

Kennis van games, een prima schrijfstijl en organisatietalent zijn voor deze stage van groot belang.

Klik hier voor verdere info over de stage en sollicitatie.