Gezicht van Master Chief wordt getoond in Halo-televisieserie

Gezicht van Master Chief wordt getoond in Halo-televisieserie

Het gezicht van Master Chief wordt in de aankomende Halo-televisieserie getoond.

Dat heeft Kiki Wolfkill van 343 Industries bekendgemaakt in een gesprek met IGN. "Ik denk dat we een persoonlijk verhaal rondom personages willen vertellen. Toen we het verhaal uitdiepten, werd duidelijk dat we de persoon onder de helm en in het pak moeten kunnen zien."

Wolfkill laat er geen twijfel over bestaan: "Je gaat zijn gezicht zien." Ze heeft er begrip voor dat niet alle fans het gezicht van Master Chief willen zien - dit gebeurt immers ook in et in de games - maar toch is het belangrijk voor het verhaal. "We respecteren alle meningen - zowel de mensen die Chiefs gezicht willen zien als de mensen die dat niet willen. Maar vanwege het verhaal is het belangrijk om een connectie met Master Chief te maken en dat betekent dat we zijn gezicht tonen."

De serie gebaseerd op Halo werd al in 2013 aangekondigd, maar het had wat voeten in de aarde voordat het project van de grond kwam. Het eerste seizoen van de serie bevat negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky.

Het eerste seizoen van de tv-serie gaat op 24 maart in première. De serie komt te staan op streamingdienst Paramount+. Deze streamdienst is vooralsnog niet in Nederland verkrijgbaar. Onlangs werd een tweede seizoen bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Iemand als jou hoeven we ook niet in de halo community fanboy zijn is inmiddels oud het worden net als Assassins creed en ubisoft met hun trash.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik hoop het gezicht te zien van Tom Hardy.

0

Aanbevolen voor jou