Gezicht hoofdpersonage BioShock: Infinite onthuld | Gamer.nl

Gezicht hoofdpersonage BioShock: Infinite onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De cover is gebaseerd op die van The Uncanny X-Men-nummer 141, Days of Future Past, uit 1981. Dat heeft Ken Levine, mede-oprichter van BioShock-ontwikkelaar Irrational Games, bevestigd op Twitter.

In het tijdschrift staat ook een interview met Levine, waarin hij praat over een ander belangrijk aspect van de game, de luchtstad Columbia. Levine stelt dat het invullen van deze spelwereld, net als die van de eerste BioShock, een enorme klus is.

Het creëren van de juiste sfeer is volgens hem vooral erg arbeidsintensief. "Wat is dit voor plek? Wat is hier gaande? Dat gevoel creëren van op een nieuwe plek komen waarvan je eigenlijk nog niets begrijpt. Zoiets kun je maar één keer doen", aldus Levine.   


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou